Ja tack från El Mago Pellini

2015-04-15

saxat från www.travronden.se. Efter att Moving On och Robert Bi tackade nej till sina wildcard under tisdagen har Åbytravet gjort klart med El Mago Pellini till Olympiatravet.

El Mago Pellini blir den nionde hästen som tar plats i Olympiatravets startfält. Sexåringen var med i Jägersros uttagningslopp i lördags där han slutade trea från dödens.
? Det ska bli fantastiskt roligt att komma till start i Olympiatravets final. Hästen är i kanonform och med ett annat upplägg hade vi vunnit loppet på Jägersro, säger Lutfi Kolgjini i ett pressmeddelande.

Åbys sportchef Jon Walter Pedersen är nöjd med hur startfältet har tagit form.
? Den tidigare Kungapokalsvinnaren El Mago Pellini har en hög kapacitet och är på väg att växa in i den högsta eliten. Lutfi Kolgjini kommer med toppform på sin häst och ekipaget blir ett spännande tillskott i startfältet.

På lördag avgörs gulddivisionen i Mantorp. Där har vinnaren en fribiljett till Olympiatravet om kretsen kring vinnande häst vill. Skulle Digital Ink vinna loppet får istället Jon Walter Pedersen ytterligare ett wildcard att använda sig av.